Blog

Gevonden!

Het is in deze tijd lastig om toptalent te vinden. Maar het is ons gelukt: Mariëlle Krancher-Brandt RA maakt vanaf nu officieel deel uit van ons inTECHrity team!

Mariëlle zet zich graag in om met haar scherpe blik organisaties te helpen met het verbeteren van hun processen en managementsystemen. Haar achtergrond als registeraccountant bij Deloitte vormt de perfecte basis voor het uitvoeren van interne audits voor ISO en het begeleiden van ISO 27001 implementatietrajecten.

Ruime ervaring

Op zoek naar een nieuwe uitdaging, heeft Mariëlle bewust gekozen voor inTECHrity vanwege onze ruime ervaring. inTECHrity begeleidt al sinds 2002 organisaties bij diverse certificeringen, zoals ISO 27001 en NEN 7510, en alle processen rondom informatiebeveiliging en bescherming van persoonsgegevens. We helpen organisaties om te voldoen aan wet- en regelgeving ten aanzien van AVG en privacy. Onze pragmatische aanpak helpt niet alleen bij het behalen van een certificaat, maar zorgt bovendien dat de normen in de organisatie daadwerkelijk zijn geborgd en daarmee de risico’s geminimaliseerd.

Goede keuze

Kiezen voor inTECHrity betekent kiezen voor jarenlange kennis en ervaring. We zijn blij dat Mariëlle ervoor heeft gekozen om zich samen met ons in te zetten om organisaties verder op weg te helpen.

Wilt u kennismaken met Mariëlle of met een van onze andere collega’s? Kijk dan op onze website. Hier vindt u ook meer informatie over onze dienstverlening, zoals de invulling van de rol van interne auditor of ISO 27001. Wij helpen u bij inTECHrity graag verder.

Gepubliceerd: 30-07-2021
Deel blog:

Meer weten over de diensten en knowhow van inTECHrity? Wij maken graag kennis en onze specialisten helpen u graag verder!