Blog

Verhuisbericht

Het zat al een tijdje in de planning, maar mede door corona hebben we het nog even voor ons uitgeschoven. Maar als groeiende organisatie was uitstel nu echt geen optie meer. Daarom betrekken we vanaf 1 september een nieuw kantoor in Amersfoort. Met voldoende mogelijkheden om verder te groeien!

 

Thuiswerken en flexibele werkplekken

Afgelopen jaar hebben veel bedrijven het thuiswerken omarmd. Wat begon als noodzaak, bleek voor veel organisaties een geslaagde nieuwe manier van werken. We zien dan ook steeds meer flexibele werkplekken ontstaan.

 

Een werkplek buitenshuis

Toch hebben wij zelf ook gemerkt dat collega’s juist waarde hechten aan een gezamenlijke werkplek buitenshuis. Veel mensen komen tot de conclusie dat thuiswerken vaak lang niet zo ideaal is als dat het in eerste instantie leek. De logistiek thuis blijkt een complexe factor en ze missen het om samen met hun team op locatie aan het werk te zijn. Dat geeft meer energie dan wanneer ze in hun eentje thuis achter de laptop hun taken afronden.

 

Onze nieuwe werkplek

Het nieuwe kantoor heeft alles wat we zoeken: uitstekende werk- en vergaderplekken, voldoende ruimte voor groei en een centrale ligging in Amersfoort. We zijn blij dat we deze mooie werkruimte vanaf 1 september tot onze beschikking hebben en gaan er ook hier vol energie tegenaan!

Gepubliceerd: 01-09-2021
Geschreven door: Rudi Düpper
Deel blog: