ISO-certificeringen

ISO 22301

De internationale norm ISO 22301 helpt met het beheren en verbeteren van een Business Continuity Management Systeem (BCMS), dat helpt bedreigingen voor het product of de dienstverlening in kaart te brengen en deze naar prioriteit in te delen. De norm werd ontwikkeld om bedrijven te beschermen tegen mogelijke verstoringen. Voorbeelden van deze mogelijke verstoringen zijn extreem weer, brand, overstromingen, natuurrampen, diefstal, storingen op het gebied van IT, ziekte van personeel en terroristische aanvallen.

Bedrijfscontinuïteit

Met het ISO 22301 managementsysteem brengt u in kaart welke bedreigingen relevant zijn voor uw organisatie en op welke kritische processen ze van invloed zijn. Daarnaast stelt de norm u in staat om tijdig plannen te maken, zodat uw organisatie niet tot stilstand wordt gebracht.

Voordelen van ISO 22301

  • U brengt actuele en toekomstige bedreigingen van uw organisatie in kaart en beheert deze;
  • U kunt op proactieve wijze de impact van ontwrichtende gebeurtenissen (proberen te) minimaliseren;
  • U houdt bedrijfskritische functies actief tijdens crisismomenten;
  • U minimaliseert de downtime tijdens gebeurtenissen en verbetert de tijd voor herstel;
  • U toont uw (nieuwe) opdrachtegevers, leveranciers uw veerkracht.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ISO 22301 certificering en wat inTECHrity hierin voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op, we maken graag kennis!

Meer weten over de diensten en knowhow van inTECHrity? Wij maken graag kennis en onze specialisten helpen u graag verder!