Over inTECHrity

OVER inTECHrity

inTECHrity is specialist in het waarborgen van informatiebeveiliging. Als zeer ervaren dienstverlener begeleiden we al sinds 2002 organisaties op gebied van certificering en alle processen rondom informatiebeveiliging en bescherming van persoonsgegevens.

Wij begeleiden organisaties bij diverse certificeringen, zoals ISO 27001 en NEN 7510 voor informatiebeveiliging, en bij het voldoen aan wet- en regelgeving ten aanzien van AVG en bescherming van persoonsgegevens. Onze praktische invulling helpt niet alleen bij het behalen van een certificaat, maar zorgt bovendien dat de normen in uw organisatie daadwerkelijk zijn geborgd en daarmee de risico’s geminimaliseerd. Kiezen voor inTECHrity betekent kiezen voor jarenlange kennis en ervaring.

Praktische ondersteuning op locatie

Onze unieke werkwijze kenmerkt zich door onze praktische aanpak. Door al bij de start van het traject specifieke onderdelen of domeinen van de organisatie onder de loep te nemen en maatregelen in te voeren, voelen de medewerkers zich direct bij het project betrokken.

Meer dan 20 jaar ervaring in certificering

Al sinds 2002 zijn we betrokken bij certificeringstrajecten op het gebied van informatiebeveiliging, bescherming van persoonsgegevens en informatietechnologie bij diverse organisaties in uiteenlopende branches.

Brede kennis over normen en branches

Door onze jarenlange ervaring hebben wij niet alleen brede kennis van diverse normeringen en certificaten, maar weten we ook als geen ander wat er speelt op het vlak van informatiebeveiliging, AVG en privacy in en om organisaties en in verschillende branches.

100% succesgarantie

Klanttevredenheid staat voor ons bovenaan. We zijn er trots op dat elk traject bij ons resulteert in een geslaagde certificering. In onze referenties vertellen onze klanten over hoe wij hen naar volle tevredenheid hebben begeleid in hun certificeringstrajecten.  

Security Officer

inTECHrity helpt door de functie van FG / DPO binnen uw organisatie te vervullen! Zo kunt u zich blijven focussen op kernactiviteiten. Maar eerst moeten we natuurlijk de vraag beantwoorden of u de FG / DPO wel nodig heeft.

Maak kennis met de diensten, knowhow en specialisten van inTECHrity. Wij helpen u graag verder!