Over inTECHrity

Keurmerk BSI

Associate Consultant Programma partner BSI

Per 1 maart 2018 is inTECHrity officieel Associate Consultant Programma (ACP) partner van BSI voor de begeleiding van de implementatie van ISO 27001 en ISO 9001 normen.

ACP_Hori_469_RGB

BSI is marktleider op het gebied van auditing, (ISO) certificatie en normering voor bedrijven. BSI Group is opgericht in 1901 en was het eerste nationale normalisatie-instituut ter wereld. Inmiddels behoort BSI Group tot één van de grootste certificatie-instellingen en ondersteunen ze ruim 128.000 klantlocaties verdeeld over 193 landen wereldwijd, variërend van grote, wereldwijde multinationals tot aan kleinere, lokale bedrijven.

Om in aanmerking te komen voor het ACP-partnerschap, heeft BSI inTECHrity getoetst op onze uitgebreide ervaring en deskundigheid op het gebied van gecertificeerde ISO 27001 en ISO 9001 managementsystemen. Er zijn maar vijftien ACP leden in Nederland. Hiermee behoort inTECHrity tot een select gezelschap op het gebied van ISO 27001 en ISO 9001 begeleiding.

Kennismaken?

Wilt u meer weten over inTECHrity? Neem dan contact met ons op. We maken graag kennis om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen!

Maak kennis met de diensten, knowhow en specialisten van inTECHrity. Wij helpen u graag verder!