Referenties

Child Healthcare Solutions

‘Bij de zoektocht naar een juiste samenwerkingspartner op het gebied van informatiebeveiliging stuitten we op een oerwoud van wetgeving en richtlijnen, op bangmakerij en bovendien een bolwerk van consultants die het graag wazig houden. Daarin heeft inTECHrity zich voor ons echt onderscheiden. Ze maken het niet moeilijker dan het is, en zijn niet bang zichzelf met hun informatie overbodig te maken. Dat past bij ons – we zoeken transparantie.’

Child Healthcare Solutions

‘Child Healthcare Solutions is een jong bedrijf dat webapps ontwikkelt voor de gezondheidszorg voor kinderen en jongeren. Wij faciliteren ziekenhuizen en zorgorganisaties bij het streven naar kwaliteit, door met onze apps standaardisatie en eenduidigheid in zorgprocessen te waarborgen, waarbij het kind centraal staat. Sinds 2014 is er een Handvest Kind & Zorg waarin tien rechten van kinderen die ziek zijn worden geformuleerd, waar zorgprofessionals zich aan horen te houden. Wij zorgen ervoor dat wat op papier staat praktisch toepasbaar wordt door het faciliteren van applicaties. Applicaties die gebruikt kunnen worden door zowel zorgprofessionals als kinderen, jongeren en hun ouders.

We werken met privacygegevens die de hoogste graad van beveiliging vragen. Het verbaast me dat sommige mensen snel geloven dat het ‘wel goed’ zit met de bescherming, terwijl informatiebeveiliging op eindeloos veel manieren ingevuld kan worden. Daar onderscheidt kwaliteit zich van zomaar wat doen. Om er zeker van te zijn dat Child Healthcare Solutions voldoet aan de hoogste normen van databeveiliging, doorlopen we met inTECHrity een traject naar ISO- én NEN-certificering.

We vinden het prettig dat inTECHrity heel praktisch en toepassingsgericht werkt. Stapsgewijs doorlopen we een traject waarin we beveiligingseisen borgen in onze processen. Zo worden we ons bewust van de informatiesoorten die we verwerken, waar die zich bevinden, wie er toegang toe heeft en wanneer we maatregelen moeten treffen. inTECHrity wijst ons op de bewuste keuzes die we moeten maken. Daarbij zijn ze strikt in het handhaven van de normen, maar laten ze ons vrij in de inrichting van onze processen. In zo’n proces word je als organisatie zelfverzekerd. Daar gaat het om: je kunt niet alles dichttimmeren, maar je moet er wel je hand voor in het vuur kunnen steken dat je de controle hebt.

Wij zijn blij met de structurele en tegelijkertijd pragmatische samenwerking met inTECHrity. We zien elkaar als het nodig is, soms eens in de maand, soms frequenter. Vaak redden we onszelf prima, maar als we vastlopen bij bepaalde vraagstukken kunnen we altijd bellen of mailen. Die toegankelijkheid is voor ons heel belangrijk!’

Maaike Klein Ikkink

Projectcoördinator e-health & groei Child Healthcare Solutions

Neem contact op om kennis te maken met de specialisten van inTECHrity. Wij helpen u graag verder!

Maak kennis met de diensten, knowhow en specialisten van inTECHrity. Wij helpen u graag verder!