Waarom certificeren?

Waarom certificeren?

Het aangaan van een certificeringstrajecten doet u in de eerste plaats voor uw eigen organisatie. Het doel van een normering is om de volwassenheid van uw organisatie te benadrukken en de continuïteit van te waarborgen. De buitenwereld, uw opdrachtgevers vragen steeds vaker en dwingender om bewijs of uw organisatie de zaken goed op orde heeft.

Het is voor organisaties van belang om goed om te gaan met de aanwezige gegevens en te voldoen aan de eisen van informatiebeveiliging. Niet alleen de wet- en regelgeving vraagt daarom, maar ook de consument wil zeker weten dat er nauwkeurig met zijn privacy wordt omgegaan. Veel ondernemingen krijgen zo op de een of andere manier met informatiebeveiliging te maken.

Met onze jarenlange en zeer ruime praktijkervaring helpen wij organisaties om de noodzakelijke ISO- en NEN-maatregelen binnen de organisatie snel en eenvoudig te implementeren. Zo weet u niet alleen zeker dat alle processen echt goed op orde zijn, maar kunt u dat ook eenvoudig aantonen en profiteren van commerciële voordelen in offertetrajecten.

Neem contact op om kennis te maken met de specialisten van inTECHrity. Wij helpen u graag verder!

Meer weten over de diensten en knowhow van inTECHrity? Wij maken graag kennis en onze specialisten helpen u graag verder!