Waarom certificeren?

Hoe werkt ISO- en NEN-certificeren?

De aanpak van een ISO- of NEN-certificering bestaat uit een aantal stappen die moeten worden doorlopen. In elke normering staat beschreven aan welke eisen de organisatie moet voldoen om het gewenste certificaat te kunnen halen.

Onze best practice aanpak

Op basis van onze jarenlange ervaring en expertise op gebied van certificering en informatiebeveiliging heeft inTECHrity een ‘best practice aanpak’ ontwikkeld. Met dit praktische stappenplan begeleiden we het certificeringsproject in negen stappen van opzet tot uiteindelijke certificering.

Uniek voor inTECHrity is de wijze waarop we direct van start gaan met het toepassen van de Plan Do Check Act Cycle. Door al bij de start van het traject specifieke onderdelen of domeinen van de organisatie onder de loep te nemen en maatregelen in te voeren om aan de normering te voldoen, begint ISO gelijk te leven voor alle medewerkers. Zo is een ISO-implementatie geen statische stapel papieren die na certificering in de kast belandt, maar een doorlopend proces dat aan de hand van de Plan Do Check Act Cycle steeds wordt bijgesteld, totdat het proces aan de voorwaarden van de interne audit voldoet.

Zijn alle domeinen aangepakt en succesvol door de interne audit gekomen? Dan is het tijd voor de externe audit en bent u straks trotse eigenaar van het beoogde certificaat.

Meer weten?

inTECHrity heeft ruime ervaring met diverse ISO- en NEN-certificeringen met betrekking tot informatiebeveiliging en ICT. U vindt bij ISO-certificeringen en NEN-certificeringen een overzicht van de normeringen waarbij we u van dienst kunnen zijn.

Wilt u meer weten over certificeren en wat inTECHrity hierin voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op, we maken graag kennis!

Neem contact op om kennis te maken met de specialisten van inTECHrity. Wij helpen u graag verder!

Meer weten over de diensten en knowhow van inTECHrity? Wij maken graag kennis en onze specialisten helpen u graag verder!