Waarom certificeren?

Voor wie is certificering nodig? 

ISO- en NEN-normen zijn nuttig voor elke organisatie die de continuïteit van het bedrijf wil waarborgen. Als u moet aantonen dat uw organisatie serieus omgaat met informatiebeveiliging, dan is de keuze voor een certificering de beste oplossing. Dit geldt voor elk type organisatie in elke branche: ICT-bedrijven en andere instellingen die met vertrouwelijke informatie omgaan, zoals de overheid, banken, verzekeraars, opleidingscentra, onderwijsinstellingen en zorginstellingen.

Specifieke norm voor de zorg

Voor zorginstellingen bestaat een aangepaste versie op de ISO-normen, de zogeheten NEN-normen. Zo is er naast ISO 27001 (Informatiebeveiliging) een specifieke norm voor informatiebeveiliging voor de zorg: NEN 7510.

inTECHrity en certificeringen

inTECHrity begeleidt al sinds 2002 organisaties bij het waarborgen van informatiebeveiliging. We bieden ondersteuning bij certificeringsprojecten voor diverse ISO- en NEN-normeringen bij organisatie in uiteenlopende branches.

Meer weten?

Wilt u meer weten over certificeren en wat inTECHrity hierin voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op, we maken graag kennis!

Neem contact op om kennis te maken met de specialisten van inTECHrity. Wij helpen u graag verder!

Meer weten over de diensten en knowhow van inTECHrity? Wij maken graag kennis en onze specialisten helpen u graag verder!